Η 3η εκπομπή «#ΕΣΠΕΠ_Voice» μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8/4/2020 με προσκεκλημένους τους προπονητές επιτυχίες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, Μπάμπης Μυτσκίδης και Χρήστος Καράβολας αντίστοιχα, οι οποίοι συζήτησαν με τους Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη, Κογκό Προκόπη και Λαμπρόπουλο Κώστα, για τις επιτυχίες των ομάδων, καθώς και για το βόλεϊ γενικότερα.

Η επόμενη και 4η εκπομπή «#ΕΣΠΕΠ_Voice» θα μεταδοθεί από το Choice Web TV και τα Social Media της Ε.Σ.ΠΕ.Π., την Παρασκευή 10/4/2020 και ώρα 22:00, αφιερωμένη στις Ανδρικές ομάδες της Ένωσης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2.

Προσκεκλημένοι θα είναι ο Διοικητικός παράγοντας της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80 και τέως πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, καθώς και οι προπονητές ΔΑΡΕΙΟΣ ΑΚΗΣ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ αντίστοιχα.

Θα συζητήσουν με τους Δημοσιογράφους για την πορεία των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Α2, τις απόψεις τους για το Ανδρικό Βόλεϊ, τις προοπτικές δημιουργίας της Pre League και στους Άνδρες, καθώς και την επόμενη μέρα μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός.

Μένουμε σπίτι και συζητάμε για το βόλεϊ…


Η 3η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice