Τo Αστέρι της Φασκομηλιάς είναι ο Θόδωρος Βλάμης και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει στο διαδικτυακό του κανάλι, το γνωρίζουν.

Δεν είναι μόνο το Αστέρι της Φασκομηλιάς, είναι και το... αστέρι του youtube. Tα βιντεάκια που ανεβάζει στο ομώνυμο κανάλι του, κάνουν δεκάδες views στο διαδίκτυο και ο ίδιος έχει πλέον αρκετούς θαυμαστές όχι μόνο στην Ηλεία και την Αχαΐα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η φήμη του στο πανελλήνιο απογειώθηκε με την εμφάνιση του πριν από τρία χρόνια, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όταν έχοντας ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό δεν δίστασε να πάει εκεί και να ζητήσει γυναίκα.

Ήθελε μέσα από αυτό τον τρόπο να δείξει την λάμψη του και το δικό του στυλ, πέρα από το χωριό του. Όμως από τότε έχει περάσει καιρός.


Ο Θόδωρος Βλάμης το Αστερι της φασκομηλιας ANNITA GR 10/9/17

Ο Θόδωρος Βλάμης έχει την δική του αύρα στο διαδίκτυο και αποτελεί σίγουρα μία ξεχωριστή προσωπικότητα που δεν έχει κανένα θέμα να εκφράζει την άποψη του για οτιδήποτε απασχολεί την τοπική κοινωνία, αλλά και γενικότερα την χώρα.

Άλλωστε στις περασμένες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος δείχνοντας στη πράξη το ενδιαφέρον του για τα κοινά. 

Δεν θα μπορούσε έτσι να μην δώσει τις συμβουλές του στους θεατές για τη μάχη που γίνεται κατά του κορωνοϊού, τονίζοντας τους τι θα πρέπει να κάνουν για να μην κινδυνέψουν.


Μιλάει για τον κορωνοϊό

Παλιότερα είχε μιλήσει για ένα ακόμα ζήτημα που απασχολεί ακόμα τους δυο νομούς, αυτό της Πατρών - Πύργου, απαιτώντας από τους βουλευτές και τους φορείς να παρέμβουν για να σταματήσει το αιματοκύλισμα της περιοχής από την εθνική καρμανιόλα.


Για την Πατρών Πύργου

Το βίντεο όμως που σαρώνει είναι αυτό με τις συμβουλές που δίνει για το σεξ.

Όπως χαρακτηριστικά συμβουλεύει ο ίδιος (ζωγράφος και αγρότης στο επάγγελμα), το σεξ δεν είναι ξενοδοχείο, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Θέλει την έξοδο του, θέλει το φαγητό του, τα γλυκόλογα και το κρασάκι του.

Άδικο έχει;


Το σεξ θέλει το ρομάντζο του