Αυτό το... ορτύκι ο Ηρακλής Αποστολίδης θα το θυμάται για όλη του τη… ζωή καθώς του κόστισε την παραμονή του στο MasterChef. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στη χθεσινή δοκιμασία έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο που τους δόθηκε από τους κριτές με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. To πιάτο χαρακτηριζόταν από απλότητα αλλά είχε δύσκολες τεχνικές. Ήταν ορτύκι με σπαράγγια, καρότο και παστέλι.

Οι τρεις που διαγωνίστηκαν για την παραμονή στο παιχνίδι ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος βρέθηκε για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη Γεωργίου για πρώτη φορά και ο Ηρακλής Αποστολίδης για 5η συνεχόμενη φορά. Η πέμπτη φορά αποδείχτηκε φαρμακερή για τον Ηρακλή καθώς το κόκκαλο που βρέθηκε μέσα στην μπαλοτίνα που έφτιαξε οδήγησε στην αποχώρηση του από το Masterchef, μια αναπνοή πριν την τελική δεκάδα.

Κατά τα άλλα από το πιάτο της Ντέμης -το οποίο αυτή τη φορά δεν έφαγε- έλειπε ένα από τα βασικά στοιχεία του. Πιο κοντά σαν αποτέλεσμα ήταν το πιάτο του Γιώργου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που γύρισε στο σπίτι.

Οι κριτές ανακοινώνουν στον Ηρακλή Αποστολίδη ότι πρέπει να αφήσει την ποδιά του MasterChef στον πάγκο


Η μεγάλη αστοχία που στοίχισε στον παίκτη την παραμονή του |MasterChef 4