Συστατικά
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένα στα δύο
  • 2 τομάτες, κομμένες
  • 1/4 φλιτζάνι πράσινο κρεμμύδι, κομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 2 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού
  • 1/4 φλιτζάνι βούτυρο
  • 220 γρ. γαρίδες, βρασμένες
  • 5 τορτίγιες καλαμποκιού
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε ένα μπολ, ανακατεύεις το αβοκάντο, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Καλύπτεις με μία μεμβράνη και τοποθετείς στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  • Σε ένα τηγάνι, απλώνεις το βούτυρο, για να λιώσει. Προσθέτεις τις καθαρισμένες γαρίδες και τις αφήνεις να βράσουν για περίπου 5 λεπτά σε σύνολο και από τις δύο πλευρές.
  • Σε μία ζεστή τορτίγια, απλώνεις τις γαρίδες και από πάνω περιχύνεις τα υπόλοιπα υλικά του μπολ.
  • Απολαμβάνεις!

Πηγή: tlife.gr