Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις κλοπές, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε χωριά της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 37, 31, 30 και 23 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες από την 15/03/2020 έως την 25/03/2020 είχαν διαρρήξει μια οικία και δυο αποθήκες στο Τραγανό, στο Σκουροχώρι και στο Κολύρι Ηλείας, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει οικιακές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, μια φυσιγγιοθήκη και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ μέρος κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.