Στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός ενωμοτάρχης Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια με την μοτοσυκλέτα του, το οποίο του άλλαξε τη ζωή από τότε.

Νιώθετε φυλακισμένος μέσα στο σπίτι σας; Αντέχετε;

Φυλακισμένος στο σπίτι μου; Μαρία, εγώ έχω κάτσει επτά μήνες σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με λάμες στο πόδι ύστερα από τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή που οδηγούσα. Δεν ήξερα για μήνες τι τροπή θα πάρει η υγεία μου, τι θα γίνει με το πόδι μου.

Σκεφτόμουν μέσα στο νοσοκομείο τις ώρες της μοναξιάς και αν γίνει ένας σεισμός ποιος θα με βοηθήσει. Όποιος έχει αναγκαστεί να μείνει μήνες και χρόνο σε νοσοκομείο με επεμβάσεις δεν πτοείται να μείνει σπίτι του. Στο νοσοκομείο παρακαλούσα να βρεθώ στο σπίτι μου. Μετά το τροχαίο τα βλέπω όλα αισιόδοξα.

Και να βαρεθώ στο σπίτι, που δεν βαριέμαι, γιατί με τις Άγριες Μέλισσες έτρεχα μαραθώνιο και το σπίτι μου ήταν άνω κάτω και τώρα βρήκα χρόνο να το τακτοποιήσω, βγαίνω στο μπαλκόνι και μιλάω στους γείτονες, ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούσα.

Δεν θέλω να κάνω άσχημα σενάρια με το μυαλό μου, αντιμετωπίζω ρεαλιστικά μια πανδημία και αξιοποιώ το χρόνο που έχω για να διαβάσω βιβλία, να ακούσω μουσική, να μιλήσω με φίλους από το τηλέφωνο. Θα έλεγα ότι και ως άνθρωπος είμαι μοναχικός, λαχταρώ την ησυχία του σπιτιού μου.