Έμπνευση από τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού έλαβε ο 7χρονος πιανίστας, Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά βραβεία στη μουσική σκηνή και έχει διακριθεί για το ταλέντο του παρά τη μικρή ηλικία του.

Αυτές τις ημέρες ο Στέλιος Κερασίδης μένει κι εκείνος στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του, αλλά η ανησυχία της δημιουργίας και της σύνθεσης παραμένει έντονη μέσα του.

Όπως λέει και ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο "μένω κι εγώ στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και σύντομα θα βγαίνουμε έξω για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα". Ο 7χρονος μάλιστα, αφιερώνει σε όλους όσοι έχουν πληγεί και περνούν δύσκολες στιγμές απομονωμένοι από την πανδημία του κορονοϊού μια δική του σύνθεση, ένα κομμάτι που το ονομάζει "Το βαλς της απομόνωσης" και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Με αυτόν τον τρόπο ο πιανίστας στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, που βρίσκονται αναγκαστικά κλεισμένοι σπίτι, αντιμέτωποι με τη νέα πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο:


Stelios Kerasidis(7)- isolation valse ( το βαλς της απομόνωσης)