Μένουμε σπίτι σύμφωνοι, αλλά πώς ο Έλληνας φοιτητής (και δη ο Πατρινός) θα κατορθώσει να μείνει εκεί όταν έχει μάθει όλους αυτούς τους μήνες της φοιτητικής του ζωής να κάνει βολτούλες από το πρωί έως το βράδυ (για να μην σας πούμε έως το ξημέρωμα); 

Κι όμως η πλειοψηφία των φοιτητών έχει δείξει μέχρι ώρας τουλάχιστον μία απίστευτα υπεύθυνη στάση, μένοντας σπίτι και αποφεύγοντας το έξω, περιορίζοντας τις μετακινήσεις.

Για τις πόλεις τους μιλάμε, γιατί από την Πάτρα έφυγαν όλοι τους σχεδόν από τις πρώτες μέρες της επιδημίας. Όπως και να έχει το UP Web Τv του Πανεπιστημίου Πατρών, παραμένει πάντα στο πλευρό τους ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. 

Απόδειξη το βίντεο που ανέβηκε προ ημερών με φοιτήτριες του καναλιού του Πανεπιστημίου να προτείνουν έξυπνους και εναλλακτικούς τρόπους στους συμφοιτητές τους για να περάσουν τις μέρες της καραντίνας ασφαλείς στο σπίτι τους. 

Την καλύτερη συμβουλή που ακούσαμε: "Καθίστε στα σπίτια σας να ανοίξετε κανένα βιβλίο που χρωστάτε τόσα μαθήματα και μου θέλετε και βόλτες...". Συμβουλή δεν θέλατε; 


#ΜένουμεΣπίτι με το UpWebTv