Ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς θεωρεί ότι είχε συμπτώματα κορωνοϊού ενώ βρισκόταν σε καραντίνα. Ο 46χρονος ισχυρίζεται ότι αισθανόταν κουρασμένος, καταβεβλημένος και υποτονικός.

Η σύζυγος του τραγουδιστή και τα τρία τους παιδιά παρέμεναν στο σπίτι της οικογένειας όσο ο 46χρονος είχε απομονωθεί σε άλλο διαμέρισμα. "Ήμουν σε καραντίνα σε έναν χώρο που είχα νοικιάσει πολύ κοντά στο σπίτι μου και άρχισα να ανησυχώ για το τι θα τρώω, για τα φάρμακα μου που τελείωναν αλλά και για την οικογένεια μου, για μερικές ημέρες ένιωθα τρομοκρατημένος", είπε μεταξύ άλλων ο Ρόμπι Γουίλιαμς μιλώντας στη Sun.

"Άρχισα να αισθάνομαι πολύ κουρασμένος και ήμουν καταβεβλημένος και τότε ήταν που έπεισα τον εαυτό μου ότι έχω προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό... Κατά τη διάρκεια της απομόνωσης το πιο δύσκολο από όλα είναι να διατηρήσεις καλή τη ψυχολογία σου και να μην υποκύψεις στα παιχνίδια που παίζει το μυαλό", πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, έπειτα από τρεις εβδομάδες που βρισκόταν σε καραντίνα ο διάσημος τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του και την οικογένεια του.

Πηγή: Daily Mail