Αγωνία για τον 52χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. 

Ο άνδρας που αποτελεί και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από όλα τα ύποπτα που έχουν περάσει από το νοσοκομείο και έχουν κάνει το τεστ, ήταν σε καλή κλινική κατάσταση, χωρίς έντονα συμπτώματα. 

Ωστόσο, η εικόνα αυτή άλλαξε άρδην μέσα σε λίγες ώρες, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και πλέον δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ που έχει διαμορφωθεί για περιστατικά κορωνοϊού στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. 

Πάντως, το σωματείο εργαζομένων "Ιπποκράτης" και η ΠΟΕΔΗΝ προέβησαν σε καταγγελία για τη διαχείριση της περίπτωσης του 52χρονου επισημαίνοντας πως υπάρχει ασυνεννοησία ανάμεσα σε ΕΟΔΥ και Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Σε επικοινωνία των γιατρών του νοσοκομείου με τον ΕΟΔΥ, δόθηκε οδηγία να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που είναι νοσοκομείο αναφοράς. Το ΕΚΕΠΥ αρνείται να τον μεταφέρει και λέει ότι θα πρέπει να συνεχισθεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Ο ασθενής γίνεται μπαλάκι. Ο ΕΟΔΥ δίνει οδηγία για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο αναφοράς και αρνείται το ΕΚΕΠΥ. Γιατί τέτοια ασυνεννοησία. Δεν είναι καλύτερα για τον ασθενή να αντιμετωπισθεί σε ένα νοσοκομείο που απέκτησε εμπειρία από βαριά περιστατικά κορονωϊού;".