Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα θέλησε η Σμαράγδα Καρύδη να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της γάτο, τον Φωτάκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γνωστοποίησε στους followers της ότι ο γάτος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή και προσφέρει τις τροφές του σε κάποιον που τις έχει ανάγκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη:

«Χθες δυστυχώς χάσαμε τον Φωτάκο μας. Δεν τα κατάφερε να γίνει καλά αλλά ευτυχώς τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ξέρω ότι τώρα που βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία κι οι απώλειες των ανθρώπων που φεύγουν με τόσο φρικτό τρόπο έχουν μαυρίσει την καθημερινότητα μας το να πενθείς για την απώλεια του γάτου σου μπορεί να φανεί αστείο ή κακομαθημενιά για αυτό δε θα πω τίποτα για το πως νιώθουμε, μόνο το ότι ο Φωτάκος για μας ήταν μέλος της οικογένεια μας. Ανεβάζω απλώς αυτό το ποστ για να πω σε σας που αγαπάτε τις γάτες να υιοθετείτε τυφλά γατάκια. Έχουν απόλυτα φυσιολογική ζωή, δεν τα βοηθάτε σε τίποτα μες το σπίτι γιατί χαρτογραφούν αμέσως τα πάντα. Δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν έξω και θα δείτε ότι αυτό που θα σας δώσουν θα ναι μεγαλύτερο απ αυτό που τους δώσετε. Και επίσης μαύροι γάτοι δεν είναι γρουσουζιά. Είναι πανέμορφοι σαν μικροί πάνθηρες και εμάς μόνο καλή τύχη μας έφερε. Έχω στο σπίτι αρκετές γατοτροφές και λιχουδιές και χώμα.

Θα ήθελα να τα πάρει κάποιο τυφλό γατάκι. Ξέρω ότι έχετε αρκετοί. Αν θέλετε γράψτε μου εδώ ένα μήνυμα για να σας τα δώσω μετά από κλήρωση αν είστε πάνω από ένας. Κι επίσης θα πρέπει να δω το προφίλ σας για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι ψεύτικο. Αναγκαστικά πρέπει να μένετε Αθήνα για να τα αφήσω κάπου που θα σας πω να περάσετε να τα πάρετε. Να προσέχετε πολύ και να μένετε σπίτι».