Από τις 7 Μαρτίου, η Art in Progress ξεκίνησε να καλεί νέους εθελοντές συνεργάτες. Έως σήμερα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί και σίγουρα ανήσυχοι άνθρωποι όπου επιθυμούν να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς, κοινές πολιτισμικές ανησυχίες, κοινές απόψεις για την δύναμη της προσφοράς, για το πως εκφράζεται ο σύγχρονος εθελοντισμός, πόσο ποιοτικά μπορεί να επηρεάσει την ψυχή των συμπολιτών μας αλλά και για το πως μπορεί να αλλάξει μία ολόκληρη πόλη.

Η ομάδα του ArtWalk συντονισμένη στις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, εξετάζει την περίπτωση η διεξαγωγή του φεστιβάλ να μεταφερθεί προς τον Ιούνιο ή και τον Σεπτέμβριο του 2020.

Γι’ αυτό το λόγο, δίνεται παράταση στο κάλεσμα εθελοντών μέχρι την Πέμπτη στις 30 Απριλίου του 2020!

Το μόνο, τόσο δυναμικό Street Art Φεστιβάλ που διοργανώνεται και πραγματοποιείται από την κοινωνία των πολιτών με έναν σκοπό και όραμα για την πόλη ̇ να προσφέρει μέσω της τέχνης στον δημόσιο χώρο σύγχρονα και μοναδικά έργα τέχνης τόσο στους πολίτες της Πάτρας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ευθύνες και οι ανάγκες της διοργάνωσης έχουν μεγαλώσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι νέο γεννιέται μέσα στην πόλη, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα.

Θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή την αλλαγή;

Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θεωρητικούς, ιστορικούς τέχνης, δημοσιογράφους καθώς και να «συμμετέχουν» στην συζήτηση για την τέχνη στο δημόσιο χώρο, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ.

Εμείς σας περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας:

μέσω e-mail στο [email protected] ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή

μέσω του site της Art in progress.