Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω μού έχει πει -μεταξύ άλλων- σε συνεντεύξεις μας, πως είσαι ένας άνθρωπος του προγράμματος, απόλυτα οργανωμένος, μεθοδικός - σε αντίθεση με την ίδια. Εκείνη πώς σε ισορροπεί;

Μέχρι να έρθει η γυναίκα μου στη ζωή μου, ήμουν υπερβολικά προγραμματισμένος ως άνθρωπος - δεν ήθελα να ξεφεύγει τίποτα από τον έλεγχο. Η Βάσω μού «χαλάει» αυτό το πρόγραμμα - αλλά μού το «χαλάει» με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Όλη αυτή τη χαλαρότητα, την ηρεμία που έχω τώρα με τη γυναίκα μου, δεν την είχα ως άνθρωπος. Από εκεί που τα όνειρά μου ήταν μόνο επαγγελματικά, έχουν γίνει πια πιο προσωπικά - κι αυτό οφείλεται στη γυναίκα μου.

Είναι τόσο όμορφο που όλη αυτή την ώρα την αποκαλείς «γυναίκα μου»… Ήταν, λοιπόν, απαραίτητο για σένα να είναι η Βάσω η «γυναίκα» σου και όχι η «σύντροφός» σου;

Φυσικά! Δεν μου αρέσουν τα επιπόλαια πράγματα. Από τη στιγμή που αποφάσισα να είμαι με αυτή τη γυναίκα, σήμαινε πως το πάω για σοβαρά. Έχουμε, άλλωστε, και οι δύο παιδιά, δεν είμαστε πιτσιρίκια, έχουμε ευθύνη απέναντι και σ’ εμάς αλλά και στους δικούς μας ανθρώπους. Ταιριάζω με τη Βάσω, το αισθάνθηκα από την αρχή, κι ένιωσα πως μπορώ να μείνω για πάντα μαζί της. Είναι η γυναίκα της ζωής μου!

Είσαι και ρομαντικός, ε;

Δεν ξέρω αν είμαι ρομαντικός. Αλλά θέλω να είμαι σοβαρός στη ζωή μου. Κι όταν αποφασίζω να είμαι με μία γυναίκα, δεν το κάνω για να «παίξω» μαζί της. Τη σέβομαι. Πόσο μάλλον μία γυναίκα σαν τη Βάσω που έχει αυτό τον χαρακτήρα που έχει.