Ιστορία γράφει η Ριάνα που φωτογραφίζεται φορώντας μπουράγκ, ειδική μαντήλα για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, του τεύχους Μαΐου. Με αυτόν τον τρόπο η popstar γίνεται το πρώτο πρόσωπο που φορά μαντήλα στο εξώφυλλο περιoδικού ευρείας κυκλοφορίας, ενώ έχει ποζάρει για τον φωτογράφο Στίβεν Κλάιν.

Στη συνέντευξή της η Ριάνα μιλά για την εμπειρία της να ζει στο Λονδίνο αλλά και την παγκόσμια μάχη εναντίον του ρατσισμού. Η σταρ αποκαλεί τη βρετανική πρωτεύουσα "σπίτι" εδώ και τρία χρόνια και αποκαλύπτει ότι αγαπά την ανωνυμία που βιώνει ανάμεσα στα πλήθη του Λονδίνου τα οποία είναι πολυάσχολα για να εnδιαφερθούν για εκείνη. Πάντως, σημειώνει ότι το να ζει στο Λονδίνο της προσέφερε μία διαφορετική οπτική της μάχης εναντίον του ρατσισμού και της αδικίας που είναι πατού.

"Πιστεύω ότι η αστυνομική βία είναι πιθανόν εξαιρετικά αυστηρή στην Αμερική αλλά ο ρατσισμός είναι ζωντανός παντού. Παντού. Είναι το ίδιο στη Βρετανία, είτε είναι κραυγαλέος είτε υπονοείται" λέει μεταξύ άλλων η σταρ από τα Μπαρμπέιντος.