Πρωτιά κατέγραψε η χθεσινή έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Κορονοϊός, η επόμενη μέρα» με τον Νίκο Χατζηνικολάου που έβαλε στο μικροσκόπιό της την επόμενη μέρα για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 16% στο σύνολο κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 5 μονάδων και πάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή άγγιξε το 28,4%.

Στην έκτακτη εκπομπή την άποψη τους κατέθεσαν επίσης εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, οικονομολόγοι, εκπρόσωποι της αγοράς, επιχειρηματίες, έμποροι και εργαζόμενοι που μίλησαν για τις συνθήκες της κρίσης, αλλά και τις προκλήσεις μετά απ' αυτή.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να εκπροσωπείται από τον βουλευτή και άλλοτε αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη. «Δίνουμε μάχη για μικρότερη ύφεση», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την εκ περιτροπής εργασία σε συνδυασμό με τους μισθούς υποστήριξε: «Δεν υπάρχει καμία σκέψη από εμάς να επεκταθεί η 15μερη εκ περιτροπής εργασία πέραν της κρίσης και να επεκταθούν τα μέτρα για τους μισθούς». «Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για τη συνέχεια. Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει «μισό μισθό για μισή εργασία» για τους επόμενους μήνες εκλαμβάνεται από πολλές επιχειρήσεις ως «σήμα» γενικευμένων μειώσεων και απολύσεων», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, εφόσον η Ελλάδα ξεπεράσει την εξάπλωση της πανδημίας και επανέλθει στην κανονικότητα.