Μπορεί τα γυρίσματα να διακόπηκαν για το “Καφέ της Χαράς” εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, όλοι οι συντελεστές όμως “μαζεύτηκαν” από τα σπίτια τους με στόχο να στείλουν το πιο όμορφο μήνυμα αισιοδοξίας!

“Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! Στους δρόμους όχι αγκαλιές, φιλιά και πίτσι πίτσι” τονίζει, με στιλ και χάρη, ο Χάρης Ρώμας υποδυόμενος τον αγαπημένο Περίανδρο Πώποτα! “Βγαίνουμε έξω συνετά και μόνο αν πάρουμε άδεια. Ξεχάστε βόλτες άσκοπες και πάρτι στα σκοτάδια” προσθέτουν, με τη σειρά τους, τα νεότερα μέλη του δημοφιλούς σίριαλ. Η Έφη Ρασσιά, ο Πάρις Σκαρτσολιάς, η Μαριαλένα Ροζάκη και ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως σύσσωμη η ομάδα του σίριαλ, που υπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά για λογαριασμό του ΑΝΤ1, δέχθηκε με χαρά να βιντεοσκοπηθεί στο σπίτι της δίχως ούτε μια απώλεια στο όμορφο αυτό απόσπασμα.

“Αυτό τον κορονοϊό, τον πονηρό αλήτη, όλοι θα τον νικήσουμε αν μείνουμε στο σπίτι” καταλήγουν με χαμόγελο η Ρένια Λουιζίδου και ο Χάρης Ρώμας.

Μια πρωτοβουλία υποστήριξης από τους συντελεστές στη μάχη κατά του κορονοϊού.