Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω κορωνοϊού, η Λίτσα Πατέρα ξαναβγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό τη Δευτέρα. Η γνωστή αστρολόγος σημείωσε πως αυτές τις μέρες θα ζήσουμε την κορύφωση του προβλήματος με τον κορωνοϊό, ενώ ο Μάιος θα είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας, όπως αναφέρει το zappit.

Η Λίτσα Πατέρα είπε τα εξής: “Τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι στην κορύφωση οι δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα για τον Μάιο.

Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Αυτές τις μέρες ο Άρης αλλάζει ζώδιο, περνάει στον Υδροχόο, συναντάει τον Κρόνο, θα ακούμε πολλά για άλλα κράτη που θα πάρουν μέτρα για το πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους.

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς.