Μετά από απουσία δύο εβδομάδων κι ενώ η Φαίη Σκορδά ξεπέρασε ανώδυνα την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, επέστρεψε στο πόστο της στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια είχε πολλά να πει, όπως αναφέρει το zappit.

“Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη.

Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή”, σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε στη συνέχεια: “Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο”.