Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Bridge Experience που ήταν προγραμματισμένο για τις 30 και 31 Μαΐου λόγω του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση τη ομάδας Bridge Experience αναφέρει:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Bridge Experience,

Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει υγιείς και ασφαλείς.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ολόκληρος ο πλανήτης περνάει πρωτοφανείς στιγμές αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις και το Bridge Experience δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Επίσης, αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι κάποιοι από εσάς ή κάποιοι από τους δικούς σας ανθρώπους ίσως περνούν πολύ δύσκολες στιγμές. Το Bridge Experience σας εύχεται δύναμη και υγεία.

Με λύπη αλλά και με αίσθημα πλήρους υπευθυνότητας και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία COVID-19, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαΐου. Παράλληλα, σεβόμενοι πλήρως τους διοργανωτές που έχουν εξ ’αρχής προγραμματίσει δρομικούς και κολυμβητικούς αγώνες για το δεύτερο εξάμηνο του 2020, αποφασίσαμε τη μη μεταφορά της διοργάνωσης σε κάποιο Σαββατοκύριακο του Φθινοπώρου.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2021 στις 29 & 30 Μαΐου!

Θέλουμε, αφού ευχαριστήσουμε τους κολυμβητές και δρομείς που προχώρησαν σε εγγραφή τους δυο προηγούμενους μήνες, να τους δώσουμε την επιλογή είτε να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους για το Bridge Experience 2021 είτε να αιτηθούν την επιστροφή του αντίτιμου της συμμετοχής τους στο ακέραιο.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να στείλουν ένα email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό τους, τον αριθμό λογαριασμού (IBAN), την Τράπεζα καθώς και το τηλέφωνό τους.

Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους και την πλήρη κατανόησή τους στη δύσκολη απόφαση που λάβαμε.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα.
Να είστε καλά και να είστε ασφαλείς.
Η Ομάδα του Bridge Experience".