Δηλώσεις για το πώς βλέπει την απόφαση της ΔΟΕ για την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε η Πατρινή πρωταθλήτρια κολυμβησης, Νόρα Δράκου, στο site του Παναθηναϊκού. 

Η Πατρινή αθλήτρια του ΠΑΟ τόνισε ότι η απόφαση αυτή ήταν σωστή από τη στιγμή που η κατάσταση με την πανδημία εξελίχτηκε τόσο άσχημα για όλη την ανθρωπότητα. «Ήταν η πιο σωστή απόφαση να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Τόσο από το θέμα της υγείας το οποίο είναι και το πιο βασικό, όσο και από το κομμάτι της προετοιμασίας. Πολλές χώρες όπως και εμείς έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων, οπότε θα ήταν άδικο και κρίμα να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι αθλητές να μην είναι στο τοπ της φόρμας τους". 

Προχωράντας στις δηλώσεις είπε επίσης: "Τώρα για το πώς νιώθω, θα έλεγα περίεργα. Είχα φτάσει σε ένα σημείο όπου η φυσική μου κατάσταση ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, έμπαινα σε ένα κύκλο προπονήσεων πιο αγωνιστικό και ουσιαστικά ετοιμαζόμουν για το αγώνα – στόχο το Μάιο όπου θα κυνηγούσα και το όριο για την Ολυμπιάδα.

Σίγουρα είναι ένα σοκ. Βέβαια όχι τόσο μεγάλο όσο το πόσοι άνθρωποι δίπλα μας νοσούν και πεθαίνουν. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, να παραμείνω ενεργή όσον αφορά την γυμναστική και να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων. Εχω περισσότερο χρόνο να προετοιμαστώ, να αποφορτιστώ και να είμαι πιο δυνατή για το 2021".