Ο ηθοποιός Σαμ Χιούαν γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Outlander» διεκδίκησε τον ρόλο του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου, Τζέιμς Μποντ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» ο Σκωτσέζος ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε περάσει από ακρόαση αρκετά χρόνια πριν, το 2006 για την 21η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ, Casino Royale.

Ο ρόλος τελικά δόθηκε στον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά ο Σαμ Χιούαν είπε ότι υπήρξαν συζητήσεις να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε νεαρότερη ηλικία. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από τον Σαμ Χιούαν. «Όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ επιλέχθηκε για την ταινία ήθελαν να τον παρουσιάσουν νεότερο» είπε ο Σαμ Χιούαν.

«Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά πολύ πρόσφατα, έγινα ο αγαπημένος των πρακτόρων στοιχημάτων ως υποψήφιος Bond, κάτι που είναι συμπτωματικό και πολύ περίεργο» συνέχισε. «Θέλω να πω, θέλουμε έναν Σκωτσέζο Τζέιμς Μποντ, έτσι δεν είναι;» πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμ Χιούαν κάνει αναφορά στην ακρόαση για την ταινία Τζέιμς Μποντ. Το 2018 στη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan τη χαρακτήρισε πολύ καλή εμπειρία.


Sam Heughan Reveals He Auditioned to Be James Bond | Explain This | Esquire