Ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων έφερε, αλλά και πρόκειται να φέρει, η έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας. Τι πρόκειται να γίνει, ωστόσο, με το σίριαλ “Έρωτας μετά” το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί να ρίξει αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, μόνο όσες σειρές επρόκειτο να συνεχιστούν και του χρόνου αναμένεται να επιστρέψουν όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού. Εξαίρεση στον “κανόνα” αυτό θα αποτελέσει το “Έρωτας μετά”, το οποίο προοριζόταν για οριστική αυλαία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μετά την απότομη διακοπή των γυρισμάτων, οι ιθύνοντες του Alpha εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές ώστε να μη μείνει ο “Έρωτας μετά” χωρίς… μετά. Σύμφωνα με τις έως τώρα σκέψεις, η σειρά, που έχει πολύ φανατικό κοινό, θα επιστρέψει για φινάλε είτε το καλοκαίρι – εφόσον αρθούν κάποιοι περιορισμοί έως τα μέσα Μαϊού – είτε στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Στην περίπτωση που πάει για του χρόνου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα με Πέμπτη), αλλά κατά πάσα πιθανότητα με δύο επεισόδια για τους πρώτους μήνες της σεζόν.