Διευκρινίσεις σχετικά με τις πληροφορίες που διακινήθηκαν στον ισπανικό Τύπο περί εξαφάνισης της σορού του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ έδωσε ο γιος του Φερνάντο.

Ο Φερνάντο Σανθ, γιος του πρώην προέδρου της Ρεάλ που πέθανε από κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα διέψευσε, μέσω ανάρτησής του στο twitter, ότι η σορός του πατέρα του εξαφανίστηκε.

«Σε απάντηση των λανθασμένων πληροφοριών περί καταγγελίας από εμένα για μια φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πατέρα μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το μόνο που είπα είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν είχε αποτεφρωθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί το αποτεφρωτηρίο είχε γεμίσει και θα μας ενημέρωναν για την καύση. Όχι όμως ότι δεν ξέραμε πού ήταν», έγραψε στο twitter ο Φερνάντο Σανθ για να επανέλθει λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση:

«Το να ισχυρίζονται κάποιοι τόσο ανόητα πράγματα είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. “Δεν έχει αποτεφρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε πότε αυτό θα συμβεί γιατί το αποτεφρωτήριο είναι γεμάτο”. Το να μιλούν κάποιοι για χαμένη σορό είναι ντροπή!».