Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάστα αντζούγιας
1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
6 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
5 φλιτζάνια κομμένο kale
1 1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένο quinoa
1 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση:

Φτιάξε τη σως ανακατεύοντας το ζεστό νερό, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, τον χυμό φρέσκου λεμονιού, την πάστα αντζούγιας, το σκόρδο και το μαύρο πιπέρι.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε το kale, την quinoa και το στήθος κοτόπουλο, ψημένο.
Περιέχυσε με τη σως και ολοκλήρωσε τη σαλάτα με τα καρύδια.

Πηγή: govastileto.gr