Η Έλενα Χριστοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό για προληπτικούς λόγους.

Η κριτής του «Μy Style Rocks» έγραψε λίγες σκέψεις της στο προφίλ της στο Instagram και έβγαλε μία selfie μέσα από το αυτοκίνητό της. Όπως όλοι οι πολίτες, έτσι κι εκείνη έστειλε sms στο 13033 για να μπορέσει να βγει από το σπίτι της, όπως αναφέρει το bovary.

Όπως εξήγησε η Ελενα Χριστοπούλου, φόρεσε ένα τυρμπάν καθώς έχει να πάει μέρες στο κομμωτήριο και ευτυχώς δεν έχει παχύνει ακόμα.

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπάν μου, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαριά πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπό μου μετά από 13 ημέρες μέσα είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα, έβαλα άρωμα. Σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω. Δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά. Πήρα και έναν καφέ απ' έξω που μου φαίνεται νέκταρ. Πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω πού βρίσκομαι και πού πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι από τα σπίτια μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η κριτής του «Μy Style Rocks».