Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κατεβάσει, προσωρινά, ρολά λόγω κορονοϊού, όμως, τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονταν αρκετά μπροστά σε σχέση με όσα έχουμε δει στην τηλεόραση. Το σενάριο έχει προχωρήσει και οι εξελίξεις τρέχουν.

Από τη στιγμή που ο Προύσαλης και η Ελένη έμαθαν πως η Βασούλα, η γυναίκα του Λια, γνωρίζει πολλά πράγματα που καίνε τον άντρα της και τον Δούκα, αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να την πείσουν να καταθέσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο γιατί η γυναίκα φοβόταν ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη καταφέρνει να την πείσει να καταθέσει και ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατεύσει μέχρι να γίνει η δίκη. Ο ενωμοτάρχης σχεδιάζει να μεταφέρει μυστικά τη Βασούλα στα Γιάννενα. Τα σχέδια του, όμως, θα ανατραπούν.
Η εξαφάνιση στις Άγριες Μέλισσες που αναστατώνει όλο το Διαφάνι

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα, ο Δούκας και ο Λιας τρομοκρατούνται όταν το μαθαίνουν. Μάλιστα, ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη… δολοφονία της γυναίκας του. Την επόμενη μέρα ο Προύσαλης πηγαίνει να βρει τη Βασούλα για να την φυγαδεύσει, όμως δεν είναι πουθενά. Η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του ενωμοτάρχη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Η Ελένη είναι σοκαρισμένη και πνιγμένη από ενοχές, ενώ ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για την εξαφάνιση της Βασούλας. Όλο το χωριό ενώνεται και την αναζητά, καθώς γνωρίζουν πως ο Λιας είναι ικανός για όλα. Ο Προύσαλης παρακολουθεί τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς είναι βέβαιος πως εκείνοι βρίσκονται από πίσω. Μόνο ο Μελέτης γνωρίζει την αλήθεια.

Ο Δούκας προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό. Ο Προύσαλης πως κάποια φορτηγά των Σεβαστών θα αναχωρήσουν σε λίγη ώρα από το χωριό και υποψιάζεται ότι εκεί κρύβουν τη Βασούλα. Κάνει έλεγχο στα φορτηγά, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Πού βρίσκεται άραγε η Βασούλα; Λέρωσε ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα ο Δούκας ή διέταξε τον Μελέτη να μεταφέρει τη γυναίκα σε άλλο μέρος για να την προστατεύσει από τον Λια;