Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της πλατφόρμας Netflix κάνει δυναμικό comeback με την 4η σεζόν της. Η συμμορία του La Casa de Papel επιστρέφει και είναι έτοιμη για πόλεμο με τις αρχές της Ισπανίας όντας ακόμα μέσα στην μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας.

Μυστήριο παραμένει η τύχη της Ναϊρόμπι, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, ενώ η αστυνομία προσποιείται ότι έχει ήδη σκοτώσει την αγαπημένη του «Professor», Ρακέλ. H 4η σεζόν κάνει πρεμιέρα σε 10 ημέρες, στις 3 Απριλίου.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017. Η σειρά μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε η δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του και πήρε το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Tο Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα, ο τρίτος κύκλος της σειράς, ξεκινώντας από το πρώτο μέρος. Kαι τώρα είμαστε εν αναμονή της προβολής του τέταρτου κύκλου.


La Casa de Papel | Teaser Oficial | Netflix