Με αφορμή την χθεσινή γιορτή της  25η Μαρτίρου ο Φώτης Παπαθεοδώρου πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου στο μήνυμά του τόνισε: 

"Ο ιστορικός Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος και οι Καλαβρυτινοί της Πάτρας εορτάζουμε και φέτος την επέτειο της εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Την Γιορτάζουμε ως ημέρα μνήμης και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 1821 ,πιστοί και όρθιοι στην ιερή παρακαταθήκη που μας άφησαν οι Καλαβρυτινοί Αγωνιστές. Ο Αγώνας βέβαια είναι κοινός για όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνία της γης. Είναι Αγώνας του κλήρου ,των Ελλήνων της διασποράς ,των ανδρών και γυναικών, στεριανών και θαλασσινών.

Δε μονοπωλούμε την επανάσταση , όμως η πόρτα της επανάστασης άνοιξε στα Καλάβρυτα-Αγία Λαύρα. Τιμάμε την Πατρίδα μας και σεβόμαστε τις ιερές παρακαταθήκες που μας άφησαν οι ήρωες της με τον ιδρώτα τους για επιβίωση και αίμα για αξιοπρέπεια για ελευθερία.

Δυστυχώς φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας του Νέου Κορονοιού αναβλήθηκαν από την πολιτεία όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά τις οποίες ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος τιμά τους ένδοξους προγόνους μας.Σεβόμενοι τα αυστηρά μέτρα συμβάλουμε όλοι μας στην τήρηση τους και "μένουμε σπίτι".

Υποκλινόμαστε στους σύγχρονους ήρωες της εποχής μας του γιατρούς και τους νοσηλευτές μας καθώς και στα σώματα ασφαλείας,οι οποίοι νύχτα και ημέρα πολεμούν τον αόρατο εχθρό της εποχής μας για το καλό όλων μας.Ο σύλλογος μας δηλώνει παρών στον αγώνα αυτό και είναι έτοιμος να προσφέρει μαζί με τα μέλη του με όποιο τρόπο χρειαστεί.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους 'Ελληνες και τις Ελληνίδες.
Ζήτω η 25 Μαρτίου!"