Δυνατοί άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πάτρα. Ο καιρός σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται βροχερός σήμερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 6 -7 μποφόρ, με τις ριπές έως 80χλμ.

Βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Σικελίας επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 25/03 έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 27/03.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται προγνωστικοί χάρτες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις), ανά 3 ώρες, έως και το βράδυ της Παρασκευής 27/03.


Meteo.gr: Βαρομετρικό χαμηλό 25-27/03/2020

Παράλληλα, όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από το βράδυ της Τετάρτης 25/03 οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα 9 μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 26/03.

Έπεσε δέντρο στην οδό Βερμιου

Οι ισχυροί άνεμοι που άρχισαν να πνέουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πάτρα προκάλεσαν μικροπροβλήματα.
Όπως η πτώση ενός δένδρου στην οδό Βερμίου της Πάτρας έναντι του Πειραματικού λυκείου. Το δένδρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιές