Ο Γύρος Θυσίας των Καλαβρύτων που διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών ακυρώθηκε και σχετική του ανάρτηση στο facebook, τονίζονται τα εξής: 

"Δυστυχώς φέτος όλα έμειναν στις προετοιμασίες. Δεν πειράζει όμως να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τα 50 χρόνια από την ίδρυση μας και αφού θα έχουμε νικήσει τον κορωνοϊό, να ευοδωθούν τα σχέδιά μας και να μπορέσουμε να διεθνοποιήσουμε τον γύρο μας.

Βέβαια ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Νίκου Αργυρόπουλου που το 2019 έφυγε από κοντά μας. Η βράβευση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην οικογένειά του θα γίνει στον πρώτο αγώνα που θα διοργανώσουμε, όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Και μην ξεχνάτε "Μένουμε Σπίτι". Ευκαιρίας δοθείσης το Δ.Σ. του Ομίλου μας εκφράζει την συμπαράστασή του και τις ευχαριστίες του στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας για τις προσπάθειες που καταβάλει κάτω από δύσκολες συνθήκες για την προστασία μας από τον κορωναιό.

Επίσης στην Πολιτική προστασία την Ελληνική Αστυνομία και τον Στρατό για την φύλαξη των συνόρων μας. Τέλος σε όλες τις Πολιτικές δυνάμεις που στα δύσκολα ομονοούν". 

(Η φωτογραφία είναι από τον περσινό αγώνα).