Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής έστειλε το δικό του μήνυμα για την 25 Μαρτίου υπό τη σκιά της πανδημίας που ζει ολόκληρος ο πλανήτης.

"Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει την Ελλάδα να δίνει με δύναμη, πίστη και υπευθυνότητα τον δικό της αγώνα στην παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας.

Παίρνοντας το παράδειγμα του ηρωισμού και της ψυχικής αρετής των προγόνων μας που πριν από 199 χρόνια ύψωσαν τη σημαία της ελευθερίας δίνουμε κι εμείς την καθημερινή μας μάχη με έναν διαφορετικό εχθρό που απειλεί την ίδια τη ζωή.  Συμμετέχουμε στην πανανθρώπινη αντίσταση για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της προστασίας όλων εκείνων που σήμερα, περισσότερο, από ποτέ χρειάζονται τη βοήθειά μας, των αγαπημένων προσώπων μας, των γονιών μας, των φίλων μας, που οφείλουμε να προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι.

Αυτή η μάχη είναι των πολλών, όπως άλλωστε θα είναι και η νίκη που θα έλθει, γιατί όσο υπάρχουν οι άνθρωποι, υπάρχει η ελπίδα.

Μπορεί οι Έλληνες να αισθάνονται σήμερα «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», όμως όπως έγραψε και ο Διονύσιος Σολωμός:

«Μεγάλο πράμα η υπομονή!..

Αχ! μας την έπεμψε ο Θεός· κλει θησαυρούς κι’ εκείνη».

Με πίστη, δύναμη, θέληση και κοινωνική ευθύνη, το 2021 θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε  τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, όλοι μαζί, με λαμπρότητα.

Χρόνια Πολλά σε όλους" αναφέρει στο μήνυμά του.