Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται, ώστε να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου, με την υποχρέωση να λειτουργεί ένα μόνο ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας.

Στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, για την Περιφερειακή Κοινότητα Αχαΐας, επελέγη το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, στην Πάτρα.

"Το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, που λειτουργεί με όρους υψηλής αξιολόγησης από το 1973, με πίστη στις αρχές της συνέπειας εδώ και 47 χρόνια, δίνει το παρόν και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές, όχι μόνο της χώρας αλλά και ολόκληρης της Υφηλίου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, στους πελάτες μας, στην δημόσια υγεία και ασφάλεια, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε υπεύθυνα στον ρόλο μας ως εγγυητές της θωράκισης απέναντι στον κίνδυνο που λέγεται covid 19.

Προστατεύουμε, με όσα μέσα μας παρέχονται, την δημόσια υγεία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού:
- Συχνές απολυμάνσεις
- Μικροβιακή καταπολέμηση κατά του ιού cocid 19 με χρήση του πιστοποιημένου
φαρμάκου DALCO 100
Μάσκες, γάντια και απολυμαντικά για το προσωπικό μας, καθώς και απολυμαντικό υγρό στην είσοδο για χρήση των πελατών μας" αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου.