Μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα για αυτές τις μέρες που απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους της Πάτρας παίρνει ο Δήμος, αλλά και οι φιλόζωοι εθελοντές που ασφαλώς είναι δίπλα τους και δεν τα εγκαταλείπουν. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: "Εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά καθώς τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους στα σπίτια τους.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Πατρέων φροντίζει, τις ταΐστρες που έχει τοποθετήσει σε 30 σημεία της πόλης, να τις τροφοδοτεί με φαγητό και νερό, σε συνεργασία με τα Φιλοζωικά Σωματεία της Πάτρας". 

Από την άλλη οι φιλόζωοι συνεχίζουν το έργο τους παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, με τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν επιδείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το ζήτημα αυτό και να τους αφήνουν για να βοηθήσουν τα ζώα αυτά που παραμένουν στους δρόμους της Πάτρας, σχεδόν εγκαταλειμμένα. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν όλες οι ταΐστρες του Δήμου της Πάτρας γέμισαν από φαγητό, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει και νέα τροφοδοσία. 

Δείτε τις φωτογραφίες του Δήμου Πατρέων: