Αυτές οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, όμως, η τέχνη μπορεί να αποτελέσει ακόμα μία διέξοδος, στην εποχή της καραντίνας που διανύουμε και να περάσει τα δικά της μηνύματα προς τα έξω. 

Έτσι, ο Πατρινός μουσουργός Βασίλης Ράλλης μαζί με την Εύα Καρούση αποφάσισαν με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει με τον κορωνοϊό να δημιουργήσουν μία ταινία μικρού μήκους. 

Μια ταινία με αρκετή δόση χιούμορ που περνάει κωμικοτραγικά μηνύματα όπως άλλωστε αυτόν τον χαρακτήρα έχουν και οι μέρες που ζούμε. Πρωτόγνωρες, τραγικές και δραματικές καταστάσεις που μόνο με χιούμορ και δύναμη θα μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε. 

Η ταινία ονομάζεται "Με λένε Άνθρωπο" και ο Βασίλης Ράλλης γράφει τα εξής: ''Ένα ρομπότ ονόματι άνθρωπος ενόψει καραντίνας αρχίζει ν'ακούει περίεργες φωνές που τον διατάζουν να κάνει διάφορα πράγματα μέσα στο σπίτι.

Μια μέρα ενώ κάνει μπάνιο οι φωνές αρχίζουν να χαλάνε και αυτός τρελαίνεται και βγαίνει στους δρόμους αναζητώντας λίγη ανθρωπιά. Τότε αρχίζει να μαθαίνει μια λέξη που δεν ήξερε ποτέ την ''Ελευθερία', σε μια εγκλωβισμένη κοινωνία που αποφεύγει τον άνθρωπο και ζει με μάσκες και αντισηπτικά για όπλα''. 


Bασίλης Ράλλης - Με λένε Άνθρωπο {Tαινία μικρού μήκους}