Μέρες καραντίνας, μέρες κορωνοϊού και το Φωτεινό Αστέρι απευθύνει έκκληση στους Πατρινούς να βοηθήσουν όσες οικογένειες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και που αυτή την δύσκολη περίοδο, δεν έχουν τρόπους για να επιβιώσουν από μόνες τους. 

Ο σύλλογος που φροντίζει πάνω από 500 οικογένειες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής τονίζει τα εξής: 

"Κάνουμε μία έκκληση πρώτα από όλα σε όλους αυτούς που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια.

Υπάρχουν τρόφιμα για όλους, όμως, δυστυχώς κάποιες οικογένειες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν, ούτε ένα κιλό μακαρόνια, ούτε ένα κουτί γάλα για τα παιδιά τους.

Στο Φωτεινό Αστέρι που στηρίζει πάνω από 500 οικογένειες άδειασε η αποθήκη τροφίμων. Παρακαλούμε όλους να βοηθήσουν με ότι μπορεί ο καθένας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουμε την ανθρωπιά μας σε αυτές τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη. 

Η φιλανθρωπία σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε θα είναι σωτήρια για τα παιδιά. Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και φανταστείτε πώς θα ήταν αν δεν είχατε να τους δώσετε απλά λίγο γάλα. 

Να σας ευχηθούμε υγεία υπομονή και όλα κάποια στιγμή θα φαντάζουν σαν ένα μακρινό όνειρο. Γιατί είμαστε Έλληνες και ξέρουμε να μαχόμαστε. 

Θα παραμείνουμε ανοιχτοί πρωινές ώρες 10.00 -14.00 όπου θα δεχόμαστε τρόφιμα μόνο για τις άπορες οικογένειες με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

https://tofoteinoasteri.org/

πληροφορίες.τηλ.6981044800-2611122497".