Ήλθε και η αναμενόμενη άρση του δικαιώματος του να μετακινείσαι, μετά την απαγόρευση συναθροίσεων. Η αναστολή των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών, υπέρ της δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας , είναι πλέον εύλογο γεγονός. Η απαγόρευση κυκλοφορίας  λόγω πανδημίας είναι ακραίο κατασταλτικό μέτρο, αφού λόγω πολιτικού κόστους, δεν καταλογίστηκαν επαρκή πρόστιμα στους κατά συρροή ανεύθυνους παραβάτες.

Η απόφαση  περιστολής των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας μας, λαμβάνεται με λαϊκή συναίνεση. Φυσικά η εγκληματική αμέλεια να φοράνε υποχρεωτικά μάσκες οι ταμίες των Σούπερ Μάρκετ, μπορεί  να πολλαπλασιάσει τους νοσούντες και αυτό να έχει αποτελέσει και το αδύναμο σημείο των μέτρων πρόληψης. 

Η ανυπαρξία επαρκούς αριθμού μονάδων εντατικής θεραπείας  στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, επιτάχυνε την απόλυτη αυστηροποίηση των μέτρων.  Η Ελλάδα δεν αντέχει μια γενικευμένη νόσηση του πληθυσμού.  Επομένως είναι μονόδρομος η ειδικού σκοπού, υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος του συνόλου των πολιτών, εφαρμογή ακραίων μέτρων.                                                                                                                                       

 Έγραψα σε σχετικό άρθρο, (Πότε θα σκάσει η παγκόσμια φούσκα του δολαρίου),  ότι αυτές είναι οι ιδανικές συνθήκες, για παγκόσμιες οικονομικές ανακατατάξεις στο ζήτημα της νομισματικής ισοτιμίας και όχι μόνο. Δεν μιλάμε για συνομωσίες, αναφερόμαστε στα πραγματικά δεδομένα. Αν για παράδειγμα σταματήσει η παραγωγή σε κάποιους τομείς, τότε δεν θα προκύψει ανατίμηση εμπορικών τιμών των συγκεκριμένων προϊόντων; Αν ένα νόμισμα υποδεκαπλασιάσει την αξία του, δεν έχουμε ουσιαστική πτώχευση και αντικατάσταση του; Ποιος χρωστάει δεκάδες τρις δολάρια; Οι ΗΠΑ!  Ποιος έχει δεκάδες τρίς σε αποθεματικά και σε ομόλογα; Κυρίως η Κίνα!  Ποιος θα απαλλαγεί των χρεών του, άμα υποτιμήσει δραστικά το νόμισμά του; Οι ΗΠΑ! Που ευρίσκεται  η υποτιθέμενη θεωρία συνομωσίας, σε αυτόν το αγγελικό κόσμο που ζούμε; Δεν έχουμε τις εκατοντάδες εκατομμύρια οφσόρ με  μαύρο αφορολόγητο χρήμα και τις αδήλωτες καταθέσεις σε χρυσό και νομίσματα στην Ελβετία και αλλού;

Ποιες τράπεζες; Από πότε έχει να δανείσει ελληνική τράπεζα ιδιώτη ή επιχειρηματία; Ποιος λοιπόν συνωμοτεί; Όποιος ανοίγει τα μάτια του και βλέπει; Και τι θα αλλάξει άμα ξέρουμε; Αρκετά και ως προς την αντιμετώπιση της αστάθειας  τιμών και εμπορευμάτων και ως προς την αξία των άϋλων τίτλων και των ιδιοκτησιών και ως προς τα χρέη και τα δάνεια και ως προς τις αγοραπωλησίες ακινήτων κλπ.  Επομένως, αν υπάρχει μια συνομωσία, αυτή είναι η απόκρυψη από εμάς,  των πραγματικών δεδομένων που γνωρίζουν οι κατέχοντες τα διεθνή κεφάλαια. Όταν λοιπόν το μέτρο απαγόρευσης μετακινήσεων εφαρμοστεί και στις ΗΠΑ, θα ισχύσει αυτό που μας προανήγγειλε ο «γνώστης» των εξελίξεων ότι: «την επόμενη μέρα ο κόσμος δεν θα είναι όπως ήταν πρίν».

Ποια η διαφορά από το να το λέω εγώ, από το να το αναφέρει ένας υπέρμαχος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;  Αυτός τυγχάνει ασυλίας και νομιμοποιείται για να ομιλεί και εμείς, όσοι είμαστε σκεπτόμενοι, απαγορεύεται να αμφιβάλλουμε για τις αγαθές προθέσεις του υπερσυγκεντρωτικού παγκόσμιου συστήματος, που κρατάει τις τύχες της ανθρωπότητας στα χέρια του. Επείγει λοιπόν, η άμεση εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εθνικής στρατηγικής επιβίωσης. Μακριά από αριστερίστικες ιδεοληψίες και νεοφιλελεύθερες εμμονές. Άλλωστε  σε γενικευμένο προστατευτισμό ζούμε!