Οι λαϊκές αγορές της Πάτρας ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους κάτω από αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, να είναι στην πλατεία Βουδ και να ελέγχει τις εργασίες που γίνονται. 

Εκεί είναι να γίνει η λαϊκή αγορά της Δευτέρας. Οι εργασίες αφορούν τις διαγραμμίσεις καθώς οι νέοι κανόνες μιλούν για μία απόσταση πέντε μέτρων ο ένας από τον άλλο, έτσι ώστε να περιοριστεί κάθε ενδεχόμενο διασποράς του ιού. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα μέτρα θα εφαρμοστούν αυστηρά και στις λαϊκές θα συμμετέχουν από εδώ και στο εξής μόνοι οι νόμιμοι έμποροι, αυτοί δηλαδή που θα έχουν στα χέρια τους άδεια. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πλέον στις λαϊκές θα συμμετέχουν μόνο οι παραγωγοί και οι έμποροι τροφίμων, ενώ έχουν αποκλειστεί όλα τα βιομηχανικά προϊόντα.