Eίναι όμορφη, ταλαντούχα και πολυπράγμων.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι η απόδειξη πως εάν έχουμε ισχυρή θέληση και μεγάλα όνειρα, τότε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Η όμορφη τραγουδίστρια, κόρη Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μίλησε για το πώς αντέδρασε ο πατέρας της όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική, για τη σχέση της με τη μόδα, ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα σχέδια της.

Ο πατέρας σου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, είναι ένας πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής. Ποια ήταν η αντίδραση του στην ανακοίνωση πως θα ασχοληθείς με τη μουσική;

«Υπάρχουν δύο αντιδράσεις. Η πρώτη ήταν το 2007 και δεν ήταν καθόλου θετική. Με απέτρεψε μάλιστα, επειδή ήμουν μικρή. Τη δεύτερη φορά, δεν του άφησα πολλά περιθώρια. Πήγα και του παρουσίασα τα πάντα. Το τραγούδι, το βιντεοκλίπ, την εταιρεία. Ετσι, κατάλαβε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο άγχος του είναι το ενδεχόμενο να με αλλοιώσει αυτή η δουλειά».

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησες το δεύτερο τραγούδι σου με τίτλο «Ξαναζώ», το οποίο αφορά τον έρωτα και την προσπάθεια που κάνουμε για τους αγαπημένους μας. Τι συμβολίζει για εσένα αυτό το τραγούδι;

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Κοντόπουλο, καθώς το «Ξαναζώ» είναι το δεύτερο τραγούδι που μου εμπιστεύεται. Όσον αφορά τον συμβολισμό του τραγουδιού, χαίρομαι που το βλέπεις έτσι.

Στην ηχογράφηση του, κοίταξα βαθιά μέσα μου και το τραγούδησα σ' εμένα. Σκεφτόμουν πως εάν δεν αγαπήσουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να αγαπήσουμε κανέναν άλλο. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος. Να αγαπήσει τον εαυτό του πραγματικά, ουσιαστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις».

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά δεν αλλάζω το στιλ μου με βάση αυτές. Για εμένα, μόδα είναι να αισθάνεσαι καλά με αυτά που φοράς. Να μπορείς να προσαρμόσεις τις τάσεις στο προσωπικό σου στιλ και να διατηρείς την προσωπικότητα σου».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

«Φέτος έμαθα πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Έτσι, θα συνεχίσω να ονειρεύομαι και να κάνω σχέδια. Αυτή την περίοδο, ετοιμάζουμε το καινούριο τραγούδι και συζητάμε για νέες εμφανίσεις. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ δημιουργικό», είπε στο Instyle.