Η Ελένη Ασημάκη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην οντισιόν του GNTM και μας είχε συγκινήσει με το πρόβλημα της υγείας της, ανέβασε ένα βίντεο στα social media κάνοντας έκκληση στον κόσμο για αιμοδοσία, όπως αναφέρει το zappit.

«Υπάρχει έλλειψη στο κέντρο της αιμοδοσίας. Ο κόσμος φοβάται να πάει να δώσει αίμα και είναι λογικό λόγω όλου αυτού που γίνεται με τον νέο ιό. Όμως υπάρχουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και μεταγγίζονται ανά 14 μέρες τακτικά. Ένα από αυτά είμαι κι εγώ. Οπότε, σας ζητάω με μεγάλη παράκληση να βοηθήσετε σε αυτό το νέο πρόβλημα που υπάρχει και να βάλει ο καθένας από εσάς ένα χέρι βοήθειας. Άμα φοβάται να πάει στο νοσοκομείο, υπάρχει το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας στην οδό Θηβών 314 στο Αιγάλεω, το οποίο είναι ανοικτό Δευτέρα – Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 20:00», είπε η Ελένη Ασημάκη στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Υπάρχουν άτομα σαν εμένα που ζούμε κυρίως μόνο από αυτό, είναι η θεραπεία μας, οπότε δεν γίνεται τώρα λόγω του ιού να σταματήσουμε να κάνουμε τις μεταγγίσεις μας. Τώρα που ο κόσμος δεν δίνει αίμα, μειώνεται οι μεταγγίσεις μας. Εγώ μεταγγίζομαι ανά 14 μέρες, αλλά τώρα οι γιατροί μου το έχουν κάνει ανά 20 μέρες. Οπότε, ο οργανισμός μου, όταν δεν παίρνει τη σωστή μετάγγιση που είναι να πάρει, είναι λίγο πιο αδύναμος, δεν έχω όλη αυτή την ενέργεια που έχω στην καθημερινότητά μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ», είπε η Ελένη Ασημάκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.