H πανδημία του κορωνοϊού ακύρωσε και τη φετινή Eurovision όπως ανακοίνωσε πριν από τέσσερις μέρες η EBU. Λίγες ώρες μετά η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τη Στεφανία Λυμπερακάκη το 2021.

Μετά από την ανακοίνωση αυτή, η 17χρονη που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, εμφανίστηκε στην Ολλανδική τηλεόραση και δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με ένα, όμως, διαφορετικό τραγούδι καθώς όπως επεσήμανε το «Supegirl» θα έχει χάσει τη φρεσκάδα του μέχρι του χρόνου που θα διεξαχθεί ο επόμενος διαγωνισμός.

Η Stefania έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τοποθετήθηκε επισήμως.
«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στην Eurovision 2021. Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021».


Stefania – SUPERG!RL