Με τον δικό τους τρόπο το Acera cafe-open kitchen bar και ο Νίκος Μπάτσικας αποφάσισαν να ενισχύσουν την προσπάθεια για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού και την εκστρατεία ζωής που έχει ξεκινήσει η πολιτεία με κυρίαρχο μήνυμα το μένουμε σπίτι. 

Μια φράση που τις μέρες που διανύουμε δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα σλόγκαν, αλλά ένα μήνυμα ζωής στο οποίο θα πρέπει όλοι μας μικροί και μεγάλοι να υπακούσουμε. Δυστυχώς όμως αρκετοί Πατρινοί αδιαφορούν για τις υποδείξεις και συνεχίζουν να κάνουν την βόλτα τους στο Νότιο Πάρκο με ότι κινδύνους αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Ο ιδιοκτήτης του Acera Νίκος Μπάτσικας βλέποντας την κατάσταση αυτή και γνωρίζοντας ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την πανδημία αυτή είναι να μείνουμε σπίτι, αποφάσισε να επιστρατεύσει το περίφημο drone του γνωστού καταστήματος στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η πολιτεία. 

Το drone πέταξε έτσι πάνω από το Νότιο Πάρκο, έχοντας πάνω του ένα πανό που έγραφε ακριβώς αυτή τη φράση. "Μένουμε σπίτι".

Το ζητούμενο δηλαδή. "Σε κάθε σημείο με συνωστισμό θα είναι εκεί το drone μας, μήπως και βάλουμε μυαλό..."' έγραψε ο ίδιος στην ανάρτηση του.