Για το πόσο μεγάλη και επιτακτική είναι η ανάγκη να «Μένουμε Σπίτι» για να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη ο μόνος λόγος που αναγκάζεται να βγαίνει από το σπίτι της είναι μόνο για να πηγαίνει στο ραδιόφωνο για την εκπομπή της.

«Εργάζομαι μόνο στο ραδιόφωνο, αλλά από εκεί και πέρα τηρώ πιστά το Μένουμε στο σπίτι. Είναι κάτι που δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι.

Η ζωή μου είναι στημένη μέσα στο σπίτι. Είμαι σπιτόγατα και ο εγώ και ο άντρας μου. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου δραστικά σε κάποια ζητήματα σοβαρά.

Δεν μπορώ να δω για παράδειγμα ανθρώπους που αγαπώ πολύ, δεν μπορώ να δω τους φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Αναφερόμενη σε όσους έφυγαν από την Αθήνα με προορισμό τα χωριά τους η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το μένουμε στο σπίτι είναι δύσκολο. Και δεν μιλάω για ανθρώπους που είδαμε να φεύγουν για τα νησιά και τα χωριά.

Εκεί έχουμε να κάνουμε με θέμα αντίληψης και με θέμα παιδείας και χρειάζεται να πάρουμε δραστικά μέτρα. Είναι επικίνδυνη για όλους αυτή η ανευθυνότητα που παρουσιάζεται από ορισμένους.

Υπάρχουν και άνθρωποι που θα ήθελαν να μείνουν στο σπίτι και δεν μπορούν γιατί εργάζονται.

Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι φαρμακοποιοί, οι άνθρωποι στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να δείξουμε σεβασμό και σεβασμό θα δείξουμε με το να τους βοηθάμε στη δουλειά τους».


Μένουμε σπίτι: Η Ελεονώρα Μελέτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha