Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, εκτάκτως στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Το ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη και η πορεία έως τις μεγαλύτερες πίστες της Αμερικής. Ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1. Αυτή τη Δευτέρα, εκτάκτως στις 23:30.

Γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από την ηλικία των 7 ετών με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη Το Αγρίμι μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω στο «Θέατρο του Λευκού Πύργου». Οι δυο τους υπήρξαν θεατρικό δίδυμο, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «το κουκί και το ρεβίθι». Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε και διέγραψε λαμπερή καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Στις αρχές τις δεκαετίας του 50’, κατέβηκε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Με τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης χαρακτηρίστηκε «Βασίλισσα της νύχτας». Ο Ωνάσης δήλωσε ότι έτρεμε όταν τη φίλησε και ο Νιάρχος είπε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της. Η μαμά της όμως που είχε και τον ρόλο της μάνατζερ, ήθελε να πάρει επιστήμονα.

Παντρεύτηκε 2 φορές. Ο πρώτος γάμος με έναν γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, τον Γιώργο Χατζηπαρασκευά, με τον οποίο είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, κράτησε τρεις μήνες. Με τον δεύτερο σύζυγό της, Αθηναίο δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, έζησαν μαζί 23 χρόνια.