Ο Δημήτρης Σαμόλης μπήκε στις Άγριες Μέλισσες ως Αλέξανδρος Βαστερδής και αναστάτωσε με την παρουσία του τον Λάμπρο και την Θεοδοσία. Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του στη σειρά, όταν οι Άγριες Μέλισσες επιστρέψουν στις οθόνες μας; Ο Δημήτρης Σαμόλης μάς λύνει τις απορίες με συνέντευξη που δίνει στο TV O’CLOCK και την Σοφία Τσίρκα.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά Άγριες Μέλισσες;

Αρχικά με είχαν πάρει για τον ρόλο του Παύλου, αλλά αυτό δεν ευδοκίμησε, διότι τελικά τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο Ίαν Στρατής. Οπότε, αργότερα, με κάλεσαν για τον ρόλο του γυναικολόγου, του Αλέξανδρου Βασταρδή. Πέρασα από αρκετές ακροάσεις και μόνος μου και με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία και έτσι προέκυψε η συνεργασία.

Ήταν εύκολο να προσαρμοστείς και να εγκλιματιστείς σε μία ήδη δεμένη ομάδα;

Ως προς αυτό, δεν το συζητώ. Με το που μπήκα στο καμαρίνι που αλλάζουμε, όλοι με αγκάλιασαν. Με καλωσόρισαν. Ήταν φοβερό. Στην αρχή, με τους ρυθμούς που έχει μία καθημερινή σειρά, δυσκολεύτηκα αλλά μετά μπήκα στο κλίμα αμέσως.

Μίλησέ μου λίγο για τον ρόλο σου…

Ο Αλέξανδρος Βασταρδής είναι ένας γυναικολόγος από τη Λάρισα. Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του και θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του γιατί όπως και στην περίπτωση της Θεοδοσίας ο γάμος του δεν λειτούργησε. Με τη Θεοδοσία είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής του στα μάτια της Θεοδοσίας, για να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και όσα δεν έκαναν και δεν είχαν στους γάμους τους.

Μέχρι πού θα φτάσει για να την διεκδικήσει και να την κάνει δική του;

Φτάνει μακριά. Πηγαίνει στο Διαφάνι και τη διεκδικεί ζητώντας της να φύγουν μαζί.

Θα τον δούμε να έρχεται αντιμέτωπος με τον Λάμπρο;

Ναι, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Λάμπρο.

Θα ήθελες να συνεχιστεί ο ρόλος σου;

Πολύ! Αλλά ακόμη και σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων που κάνω σκιαγραφείται ο ρόλος.