Παρά τα μέτρα πρόληψης και την καραντίνα που υπάρχει στην Πάτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με τα πάντα να είναι κλειστά, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι κοινόχρηστοι χώροι που παρατηρείται συνάθροιση. 

Δεν μιλάμε μόνο για τις πλατείες όπου στα παγκάκια παρατηρείται ακόμα να κάθονται έξω δύο ή και τρία άτομα μαζί, παρά τις υποδείξεις που έχουν τονιστεί από τους ειδικούς, μιλάμε και για χώρους όπως το Νότιο Πάρκο. 

Το απόγευμα της Τετάρτης υπήρχε αρκετός κόσμος που έκανε τη βόλτα του σαν μην έτρεχε τίποτα, ενώ άλλοι έκαναν τη γυμναστική τους στα κοινόχρηστα όργανα γυμναστικής που υπάρχουν εκεί, με ότι κινδύνους αυτό μπορεί να σημαίνει.


Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και το απόγευμα της Πέμπτης προκαλώντας την κινητοποίηση της αστυνομίας η οποία καλούσε τους πολίτες από τα μεγάφωνα να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Δήμος της Πάτρας αλήθεια τι σκοπεύει να κάνει για το θέμα από τη στιγμή που βλέπει ότι υπάρχουν αρκετοί που δεν συμμορφώνονται;