"Πυρά" κατά του Κώστα Πελετίδη εξαπολύει ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος για το θέμα του φράγμα Πείρου - Παραπείρου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του δημοτικού συμβούλου τονίζονται τα εξής: 

"Εγκαλώ δημοσίως τον κ Δήμαρχο Κ Πελετίδη ότι δεν εφαρμόζει την δεσμευτική για όλους απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις 4/3/2020 για σύσταση Διαδημοτικού Φορέα Λειτουργίας και Διαχείρισης του Φράγματος Αστερίου (Πείρου-Παράπειρου) με την συμμετοχή της Περιφέρειας και του Κράτους και επιμένει σε όλες του τις επαφές και διαβουλεύσεις, να δοθεί ο φορέας σε ιδιώτη κερδοσκόπο.

Ο κίνδυνος να ιδιωτικοποιηθεί το νερό στην πηγή προέλευσης του είναι τεράστιος, καθότι ντόπια και διεθνή εκμεταλλευτικά κυκλώματα εποφθαλμιούν να πάρουν στα χέρια τους το πολύτιμο και σπάνιο πλέον αγαθό.

Υπενθυμίζω στον κ Δήμαρχο, πως η παραβίαση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεπάγεται διοικητικές ποινές, στις οποίες θα έχει τον λαό εναντίον του, καθώς υπονομεύει τον κοινωνικό, δημοτικό και δημόσιο χαρακτήρα της ιδιοκτησίας των υδάτινων πόρων της Πάτρας.

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος –Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη".