Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “MYtv” και τη Μάρα Σαρρή για το τελευταίο γύρισμά της στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

Πώς ήταν το τελευταίο γύρισμα για εσένα;

Ήταν πολύ συγκινητικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς. Δηλαδή, μόλις τελειώσαμε το γύρισμα, έφυγα και τους είπα απλά “γεια”. Όμως ήταν πολύ συγκινητική μια σκηνή που είχαμε με την Ντόρα Μακρυγιάννη, που υποδύεται τη Μαρίνα. Λόγω των χαρακτήρων που υποδυόμαστε, δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα μαζί, αλλά μία φορά την εβδομάδα.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, κάναμε μια σκηνή μαζί και με κοίταξε κάποια στιγμή η Ντόρα και μου είπε: «Πω πω! Η τελευταία μας σκηνή είναι τώρα, ε;». Της απάντησα “ναι” και κάναμε τη λήψη που είναι η στιγμή που τους αποχαιρετάω, η οποία δεν είχε ανάγκη το κλάμα για να βγει αλλά εμείς πλαντάξαμε. Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και περιμένω να το δω όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο.