Αν και όποτε επιτρέψει ο κορωνοϊός να βγουν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι στο Διαφάνι, ώστε να επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες στις οθόνες μας με καινούρια επεισόδια, το σενάριο κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Οι εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που περιμένουμε για τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Δρόσω, μην μπορώντας να κάνει πίσω στο σχέδιο της Ασημίνας για την εγκυμοσύνη, καθώς το βλέπει σαν εξιλέωση προς την προδοσία στην αδελφή της, κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές στο σώμα της. Όμως, όχι για πολύ. Άθελά της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.

Ωστόσο, η οργή της Ασημίνας για τη Δρόσω γίνεται όλο και πιο έντονη. Η ίδια δείχνει ολοένα και περισσότερο τη σκληρή πλευρά στην αδελφή της, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Εξαπολύει εναντίον της δριμύ κατηγορώ πληγώνοντάς την ακόμη περισσότερο. Η Δρόσω γνωρίζει καλά πως για τους επόμενους μήνες η ζωή της θα είναι δύσκολη, καθώς θα πρέπει να απομακρυνθεί από όλους προκειμένου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Το σχέδιό τους, όμως, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Αυτό γιατί στο Διαφάνι φτάνει ένας νεαρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την κοπέλα. Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί έκπληξη. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;