Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δήμος Μυλωνάς. Ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης, παρουσιαστής και κειμενογράφος, μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση, τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, τη φιλία του με τον George Michael, τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν τα τραγούδια του.

Ο Δήμος Μυλωνάς αναφέρθηκε στον τρόπο που μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι «το χειμώνα του ’85 η Άννα Πρετεντέρη μου έκανε μία πρόταση για ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Κώστας Ρηγόπουλος στην ΕΤ1 , το "Εσείς τι λέτε;'”».

Στη συνέχεια, μίλησε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, που όπως είπε δεν του έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση όταν την παρακολούθησε. «Άκουσα ότι γίνεται χαμός με τις Άγριες Μέλισσες. Κάθισα, το είδα. Λέω, εντάξει να φτιάξω μία σαλάτα να φάω... Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ. Απλά, σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γινόντουσαν τη δεκαετία του ’80. Είναι σαν ξεκινάμε τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά με αφορμή τη συνεργασία τους στην εκπομπή “Πρωινός Καφές”, όπου βρέθηκε για δύο σεζόν. «Φοβερό αυτόφωτο πλάσμα και αυτοδημιούργητο, το οποίο έχει γεννηθεί για τηλεόραση, για να είναι μπροστά. Είναι προβολέας. Έκανε ένα τεράστιο μπαμ στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα», δήλωσε για την παρουσιάστρια.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την επιτυχία που σημείωσε ως παρουσιαστής στην Αμερική, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν φίλος του George Michael. «Πήγα στην Αμερική και έκανα συνεντεύξεις με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες. Δεν ζήτησα ούτε ένα ρολάκι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα τότε. Δεν ξέρω γιατί», είπε.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Μυλωνάς αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την τρίτη του σύζυγο και την πρόταση γάμου που εκείνη του έκανε, ενώ μίλησε και για την απώλεια της περιουσίας του όταν πέθανε ο πατέρας του. Επισήμανε μάλιστα ότι στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τον βοήθησε ο φίλος του Γιώργος Αλκαίος ο οποίος του προσέφερε δουλειά στα καταλύματα που διατηρεί στη Μύλο, ενω αποκάλυψε ότι η Άννα Φόνσου του προσέφερε στέγη στο Σπίτι του Ηθοποιού όταν επέστρεψε από τη Μύλο και μέχρι να βρει σπίτι.

Παράλληλα, ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι του «είχα πάει λαϊκή», αποκαλύπτοντας ότι όλα ξεκίνησαν με την κασέτα με τραγούδια του που έδωσε στον σκηνοθέτη του “Πρωινού Καφέ”, Σταύρο Ζερβάκη. Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που του ζήτησε να πει στην εκπομπή τη “Λαϊκή”.«Επί έξι μήνες έλεγα τη ‘Λαϊκή'”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός σημειώνοντας ότι έφτασε σε σημείο να κάνει καριέρα τραγουδιστή λόγω του συγκεκριμένου κομματιού. «Με τη Ρούλα θα έκανα σόου βραδινό. Και μαζί σου θα έκανα», είπε μετά στην Ελεονώρα Μελέτη, ενώ τόνισε ότι από τηλεοπτικές σειρές ξεχωρίζει μόνο “Το Νησί”.Μάλιστα, ο Δήμος Μυλωνάς εκτίμησε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο «καλύτερος παρουσιαστής ever».

Δείτε το βίντεο:


ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ