Αλλαγές στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» αλλά και έναν νέο συνεργάτη φέρνει ο κορωνοϊός. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, εμφανίζεται καθημερινά προκειμένου να ενημερώσει τους τηλεθεατές για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις που αφορούν στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, κρατάει κάθε μέρα συντροφιά στους τηλεθεατές, οι οποίοι δείχνουν ανελλιπώς την προτίμησή τους στην παρουσιάστρια και την παρέα της, χαρίζοντάς της υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η αγαπημένη, πρωινή εκπομπή μεταβάλλεται, προσαρμόζεται στα δεδομένα και ενισχύει τον ενημερωτικό της χαρακτήρα, ενώ διαμορφώνει και την θεματολογία της σύμφωνα με την επικαιρότητα και τις εξελίξεις που «τρέχουν».

Συγκεκριμένα, κάθε πρωί στον Alpha, στην έναρξη της εκπομπής Happy day, στις 08:00, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού και μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα, τις εξελίξεις και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορωνoϊό.